dimecres, 6 de maig del 2015

LES BOGES BLANQUES

L' ortografia  conscienment malintencionada- d' altra forma seria un lapsus -  amb una voluntat  i un vocabulari també  febles, i  no les dificultats dislèxiques i personals en el maneix del saber aplicar les regles  fan males passades en les intitulacions com la d' avui
No sabia què és una BORJA !
No són les d' aquesta   immmensitat en aquesta  empresa de la capital de les Garrigues, ni les taques blanques, això si ,blanques són  que s' han colat en el vallat virtualment, com efecte purament òptic de la foto.
Sense voler hi son  presents en la immensitat de la plana als peus i b es fan presents a la vista:
Sembla impossible com sense cercar les trobo. és una metàfora del saber inconscients . La nominació, la ignorància del lnom de les coses pot ser font de bogeria , les capses deuen estar plenes d' aquesta saber buit , fruit alhora saborós i sense susbstància.



Venint d'  ARBECA... 
al cap d' amunt de les BORGES BLANQUES estant  , poden ser " boges blanques" las nubes  - en castellano, la neu allà al fons , una boja blanca pot ser també. NO  no és això realment en el llenguatge que ignaro però que no m' ignoren.
Les veig  hi són
però  a mi, la curiositat m' ho ha hagut de dir el diccionar- com atu- Està clar ?
BORJA, plural BORGES, es veuen  a la foto sortosament i escampades  per enriquiment del meu patrimoni cultural i si no ho són per a mi figuren que si, de pitjors bogeries  se m' han presentat avui. (e xplicaré la boca loca del tren R4 de Sant Vicenç )
Res a veure amb oli,
ni amb aquest edifici, pot ser el saber inconscient és sabi i s' acosta però

 La pintada em va agradar , aquí en un edifici de blanc embogit , pintat en lila
SENSE LLUITA NO HI HA FUTUR
 a  la nostra mà  dreta reixat del darrere de l' església i a l' esquerra runes que no sé si són d' una excavació iniciada o una obra tel:lúrica de les moltes en època d' eleccions  , per ampliar o embellir la bojada del pàrking
Si a València tenim BARRACAS , aquí avui per inceïble que em sembli només a mi  a tu , tenim ja per sempre més BORGES 
De blanques hi ha moltes coses , cases edificis
Evidentment, com la bogeria.
present en la mèmòria de les bombes de la guerra
la bogeria seria l' oblit del que aquí va passar
ésigual el color de la guerra i de les seves bombes



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada