dimecres, 27 de maig del 2015


BTT, de SETCASES A ESPINAVELL
AMB B DE BOGERIA
Apreciats amics de Oci Actiu,Pirineus Bike de Ripoll
He pogut completar  la ruta que em vaig proposar.   Si vosaltres em vau recollir a l' estació de Ripoll a les 10 i em vau transferir amb la meva bici  a SETCASES , passades les sis de la tarda, ja era de nou a Ripoll per agafar el tren de les 7 de la tarda. No he parat  de  trotat  en tot el dia, especialment per la pista  fins ESPINAVELL, com el poltre de la foto.
Crec que ja coneixeu el trejecte i estareu d' acord que és "una bogeria"  només per bicis agoserades amb ciclistes poc assenyat... o no.
Les pedres  de la pista especialment de la baixada- GRAN BAIXADA DE CATALUNYA. són espectaculars, posen a prova la fortalesa de pneumàtics i ossos.
Val la pena el sacrifici de la pujada fins les costures  de les grandioses  faldes del COSTABONA. El verd absolut  acompanya les  vistes d' un Pirineu aquí  GENTIL que sembla fer-se petit a mesura que  pedalem amb la vista fins el mar d' una i altre banda. Veure el  CANIGÓ lligat per  la cordalada muntanyera al,des d' aquí,  imponent  COSTABONA,  és una experiència que omple de sentit la  immensa  mística verdagueriana. Som en una TALAIA - tot el trajecte en realitat ho és -  però en  el pas del TER al RITORT  la riquesa  s' esdevé luxe...
Recomano la ruta en aquest temps.  Entre setmana el pas de vehicles no és massiu de cap manera i els cavalls   amb les  seves cries els pots trobar  prou tranquils.
El Pirineu en aquestes condicions, una "bogeria" pels sentits  altament recomanable
Moltes gràcies pel vostre suport
La baixada fins Ripoll  per variada, no  se m' ha fet gens  pesada. La RUTA DEL FERRO, des de SANT JOAN, la guinda final del dia.
Una abraçada i molta sort en la vostra tasca
Anton



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada