diumenge, 12 de juliol del 2015

PAL / PORT DEL CABÚS,primera tram de la   segona etapa del gran TOR, amb dos ports d' esgotadora categoria, ho veig en arribar al CABÚS.; Categoria alta  , però no tant mortal com la pujada al  PUIMORENT i a l' ENVALIRA d' ahir.
No vull arriscar la vida i menys en un territori per mi desconegut i amb històries  que poden ser.... aiaiaiaia la paraula ! El  taxi ens  deixa a la cruilla de la pista d' esquí .
Aquí,

una carretera solitària ? o és que noto aquella solitud  que  cala en llocs absolutament desconeguts i paorosament bells.



El taxista  em diu que no confíï  perquè els   vehicles a tota marxa. Li faig cas, la carretera és molt bona i els carros certament, no.

 A  partir d' aquí  he de pedalar fins al COLL DE LA BOTELLA. És a dir  sembla aquí  mateix, però el pirineu, com sempre enganya  i amaga sotales faldes trams insospitat, invisibles i molt indessitjats.
Des d' aquí es veu quasi tot el trajecte, però la foto no és pel paisatge llunyà  sino per les   muntanyes de terra de les obres de sempre  del costat de la carretera just al davant del telefèric de pujada i per la generositat de la natura que fa creixer  un petit prat de vermell de  roselles al bell mig  de les runes o el que siguin. Les obres no han pogut amb la força de la natura. metàfora d' Andorra ? Ja ho pensaré més bé, ara he de pedalar
Què fa une rosella como tu en un sitio com este ?
El FEO Pirineo del Pas de la Casa d' ahir és avui aquí...
Les coloraines són rodes pintades. Un circuit de conducció en gel , se suposa per conductors agoserats com jo, amants de la conducció d' alt risc...
Pretenc arribar...   allà, a un indefinit fons. Pedalo i camino  devorant a cada pas les meravelles del paisatge, i pensant què Pal és molt avall. 
Ja veurem fins on puc arribar!
Quan arribo a la FONT DEL BISBE,,, a banda de tenir algunes idees , per la present  història, especialment per l' acabament,  ja m'he empenedit de no haver pagat 5 euros més al taxista fins al mateix coll.
La font és guapa,, refresca per dins i per fora
Deixo enrera aquests...
Seran ja contrabandistes trifulquejant amb alguna osospitosa matèria negra clandestina ?
Estic molt amunt ja, el taxista m' ha deixat allà on es veuen les marques  com de NAZCA pero en clave andorrana. Aquí comença aquest camí


 Paisatge escrit







Capto el ciclista ,el sogon poste ,  espero que allà on està  sigui més planer
La bellesa dels Pirineu aflora fins quan el degarren  per obrir aquestes rutes.
Arribo al primer coll, EL CABUS és allà, desesperadament enllà. No estic massa segur d' arribar
Demà continuaré
Avanço: el dia l' acabo a SORT , increïble




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada