divendres, 31 de juliol del 2015

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Avui , divendres estan de  Festa Major. Llegeixo en el diari que un dels actes programats és un recital de poesia a càrrec de poetes locals.
El cognom CARULLA apareix en la organització,
El programa oficial diu també: 
L’escriptor i poeta Jordi Llavina Murgadas, integrat de ple a l’Espluga per la seva relació amb el Museu de la Vida Rural, serà el nostre pregoner. De segur que serà una nova lliçó de l’ús i riquesa del llenguatge, parlant del nostre poble. Per primera vegada ho farem als jardins de la Residència Jaume I, i així aproparem la Festa Major als nostres avis.
La poesia tindrà la seva expressió en la 3a edició del Rusc per adults i la 2a del Rusquet pels infants, en el marc del Museu de la Vida Rural, dirigits per Jordi Carulla.
Un bon dia per passar per l' Espluga.
M' agradaria tenir algun dels poemes que s' hagin recitat
(la foto d' en Jordi acaronant  tendrament , tot  ple d' interès una magnífica carxofa, no arrencada encara  de la planta , és expressió de l' essència del fruit poètic de la ruralitat; un nou fruit saborós  a no dubtar en les seves mans, espero sense massa gust d' aquell vell i genui gust d'  AVECREM tan "curullament" familiar, de temps desmemorial.
Un apunt per la memòria: en aquest panell  informatiu es recorda el pas per la vila d' EINSTEIN.


  El bar on reparo café i diari  és el CARQUINYOLI
O m' equivoco  i   el CARQUINYOLI és el del costat ?  N' hi ha tants ! Els felicito pel tenir una imatge tan ferma d' una bicicleta. Crec que és l' establiment del costat..
Hauré de tornar
  La bici,  un poema,  porta el que podria ser un vers : EL CAFÉ A TU MANERA, No Jordi ? 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada