divendres, 15 de gener del 2016

VACATUGA
de sobra sabeu que la paraula no es meva
ho faig saber, per si un dia algú reclama drets.  Jo diré que són de B
una vegada sentida ens pertany, un cop  al núvol , qui sap  de qui serà ? I més quan un públic entregat , l' ha escoltat a la casa de  TOTES LES PARAULES
La fenomenologia  de les paraules, com aquesta   il·lustra a les mill Meravelles el que HEGEL/LACAN/ETC volen dir. La paraula es fa a si mateixa,?   Es fenomen immmaterial, bé que el so manté les  lleis físiques per tal que circuli i arribi mai surt del no res. dels estímuls, per què no ? La hibridació ( del dibuixant de la paraula de CARROL )  la boca loca que no calla   , el somni, la literatura que tu fas en només parlar, etc, són sempre   portes obertes,  sempre sempre  (  l' experiència amb al·lucinògens la deixo pels  BALLARDs de tota època i condició bàquica )  De verdad la hierba de las brujas tenia poderes  para algo  ? I si lo tenia quien la tomaba, como era poseído ?. POSESIÓN, eso es, algo nos posee, ya lo dije, i además sin querer, Sin tomarlo ni beberlo. Exactamente,
un cop a taula, ja no es perden i les ports prendre de nou, però abans...
per primera vagada i en públic el rodolí acabat, improvisat , sense mediació ( fent-se a sí mateix ? SURT
ho sé perque els asssitents ho celebren  per a més glòria de l' intermediari
el miedo acorala impulsos y acobarda  tímidas palabras
pero a poco que  el eco responda, se envalentonan
y la siempre  poderosa  línia roja , valla sin concertina, saltan.
y el  público lo celebra
aplaude, le suena,   resuena.
L' experiència amb un , si ha estat possible  amb èxit , una propera vegada , la confiança amb qui escolta,  ( SOCRATISME pur ) farà possible, com sempre,  allò que només he pensat ,( i que aquesta vegada no m' he atrevit a fer, l' escenari no era només meu ) allà queda , quan sortirà  ? Quina serà la propera vegada ?
Un nou repte a  exposar  al fantôme ( ha sortit així, búsca.la , t'a asseguro que la troballa és rica ) del fracàs, ( i ara ,un cop cercada, no només posaria   fracàs, esl significats , multiples...  )  a córrer la final del risc ..
 deixr anar i prou ,
és teatre,  només per infants ? 
Crònica d' ahir,  avui 15 de gener  amb l' esperit de demà


2 comentaris:

  1. sense imatges ? no calen. Algú del públic va entendre, va voler hibridar noms, ho van escoltar tots, hom va intentar,i li va farfolladament sortir així ha de constar.
    Creo en ti, público, ,orquiano ? Todos somos Lorca a efectos de la fenomenologia del espíritu

    ResponElimina
  2. No oblido los GALLIFANTES, ara las VACATUGAS tenen de premi i las CHIJOTAS en temps de carnaval noes poden deturar.

    ResponElimina