dimecres, 6 de gener del 2016

QUE VAL CADA
PILAR
Quan està amb el Pol està més suelta de llengua,  segurament, com substitut i pinta de  becari ,  no gosa  de tallar a la manera del mestre,així ella   allarga més el temps, o m' ho sembla, , no ensenya tant  com ja sabeu  però més expressiva, i desarreglada ,clar que cal entendre el moment, m' arriba més el missatge. Que si els de la  CUP són la FEI (  diu FAI,soc jo que s' equivoca ) dels anys 30 ahir,  avui: comunistes enviats a Corea, precisa  la del Nord.  Com opinadora de VANGUA i que  viu de la palabra RDIA  fa riure que no tingui altres paraules que les de la dreta de sempre de tota la vida  per arramblar contra el que està passant amb la organització de Baños and  Fernàndez. Tan novedós és que no troba paraules ? Ja les trobarà segurament l' amo les hi dicta, la dreta  té un fons històric molt ric.

ARTUR
Posar per sobre la ideologia  a la teva  idea de  PAÍS, la que jo crec que tens ,   (  encara amb aquesta idea de FER PAÍS ! Podries  dir COTO privat GALLINA BLANCA alguna vegada, millor MAS PUJOL mira per on,,m' acostumaré a dir-ho  ) em sembla coherent  per gent que no és tan descaradament de dretes com tu. El teu PAÍS no és el meu, tampoc la teva pàtria és la meva ni el teu estat mai el faré meu,  meu  (meu,  meu )  el del LLUÍS , al dir  "no meu" vull dir que no tinc la identitat  que tenen els teus  (  o la de les teves teves gates maules i mauladors )    
ANTONIO

Podria  llegir els escrits  publicats, ja ho faré,  prefereixo pensar  ara. No renuncio a parlar directament amb tu.
ORIOL

No goso dir res del que penso.  No et tracten bé determinats medis,  no ploris per, ni en  ells, la Catalunya que plora no ho fa amb llàgrimes de  les teves. De rabassaires com tu, en l' estil,  pocs en queden

DAVID
Posseït, el que dona senyals  equívoques , segons la Rahola,  amb les seves abraçades, amb espectacle de fascinat teatral posssessió, el públic reia ?  els que tenies darrere, es podia veure que com ho feien.  
N i X
i Totes les oies de la CUP insultades.  MARINA SUBIRATS no troba bé que s' insulti, es veu que algu es fica amb detalls com ara...  què ? Ai déu meu, no en tenen prou amb els cultes històrics insults  i altres desqualificacions   i què esperaven dels independentistes/nazionalistes quan algú no fa el que ells pensen que toca ! Ni cas, si el voten , la pila d'  elogis pijaran (  volia dir  amb u) fins  al cel
ADA

EN ADA A DAVANT  ( amb A , no ? )  La frontera ideològica entre uns i altres està cada vegada més marcada, visible, no diluïda per la mena de pensament tou  que a vegades han fet  pertorbat la percepció de determinades  diferències de classe, socals , de riquesa d' interessos
Als cuperos ja els envien a més de KOREA a OKUPAR, i se'ls condemna a la inanició parlamentària futura.
ADA, madrina , no no no,  a ocupar més la finca MAS PUJOL .

MANUEL


Trobo escrits teus a la xarxa i aquesta foto , tu si que vales. Faig aplec . No renuncio a consultar-los un  dia o altre quan necessiti  empapar-me del teu discurs, mirada,  sobre  l' espai urbà de torn, sobre les coses que veiem i fotografiem , de la filosofia que menciones: DERRIDA,  LEFEBVRE, casi na , etc , m' agraden les teves  precisions sobre  del modernisme, creua la ideologia de la mateixa manera la literatura ? Una vegada més  un bon punt d' arrancada en tu. Benjamin és referent,però de paraula  traduida, les teves  són directes,de l' idioma comú.  No estic segur, però ni de llegir CELINE  ( com el menciones ? Vol dir que no l' exclous de la teva mirada, Què hi trobes ?  ) , ni de la teva ideologia, en tant , ja t' ho vaig dir, t' ajuntes a independenti/tes, encara que siguis el último de la fila, fins quan ?  de veritat has deixat el partit ?  Obro carpeta amb el tema CONTRADICIONS , tu m' ho fas pensar. ¿Recordes quan vas venir a OLESA   a la nauguració del curs escolar  i en la teva xerrada vas parlar de l' ANTICRIST de NIETZSCHE ( encara emballen les seves lletres del seu condemnat nom ) ? Amb tu m' agradaria anar lligant caps. Un element valuós malgrat tot. Te pido guerra  estos dias, tu ja m' entens, ara que no oigo a ALFONSO.

FRANÇOIS- MARIE ( per DENIS )
( una història de passeig: 
el noi indica des de fora a la dona de la neteja, pensa qui fa aquesta feina en aquestes hores del matí en un emporiom com aquest, i ho encertaràs,  un racó de mal fer de l' aparador, que sembla que no es perceptible des de dins, si desde fora. és una broma ?  No puc entretenir-me a aclari-ho, podria però  em falta iniciativa per tan matinal intromisió. La dona de dins no contesta, no li fa cas, el seu gest és d' indiferència. penso que el jefe de ventas l' està  està vigilant  i ella  no pot respondre a distraccions de fora . M' en vaig i em porto la meva història ) 

Una de las trajectòrias de LA MODERNITAT passa  per la teva obra  JAQUES EL FATALISTA y SU AMO (  MAITRE)  desaprofito la oportunitat de compra , la versió catalana 1 euro més que la castellana. Al venedor que em diu que coneix la traductora i  afirma que és bona li contesto que passa com amb el bon vi:  pagues una mica més  Ni una ni  altre versió,  que tal l' original ? I si trobo en PDF  ?
 Perdona DENÍS , pel lapsus amb FRANÇOIS, però es que és tan potent la força que ens guia en el sistema inconscient que no puc fer res més que deixar-lo fluir con si res ( Ha servit per trobar  una obra de FERNANDO SABATER:  VOLTAIRE CONTRA LOS FANÁTICOS, parece interessante el fomat en part en forma de diccionario)   El de la llibreria encara deu estar rient  de mi ara,  del lapsus ,  per ell ignorància flagrant,. Un peu en la bogeria,  un punt més per iniciar l' itinerari  pel  manicomi de les lletres, n0 ? La loca de la casa, la boca que habla , ¡ vaya con  la CABALGATA del año !


FERRAN

passa amb  la seva bici TARDOR , per la bogeria total de radio del jardí  d'    ESPÈCIES PROTEGIDES ( diuen paraulotes ) després de recorregut els BALCANS ( primers 3000 km ) en viatge ara de promoció  Ja cercaré més informació 

JOSE Angel Valente
mejor lo leo y  cito
directo y a partir de Goytisolo
"Las cañas dialogan con el viento.
Tienden largas cuchillas. Se defienden contra la violencia de la muerte. Las varas del agave suben al cielo, bordan
las nubes y la oscuridad.
Después, vencidas, mueren para aguardar, como todos los muertos, un nuevo
nacimiento".
Se fue de Galicia, aunque el idioma materno quedó en él y volvió a despertar en 198
( y yo que conocia sólo a LOIS i RIVAS , he aquí uno que vuelve a su otro idioma, un buen pie )
José Ángel Valente: Poesía (Selección)
El Autor de la Semana ©1996 Universitat de Chile, diuen que els he de mencionar,

-
2001 Programa de Informática
-
Facultad de Ciencias Sociales
Universidad de Chile. Edición y selección de textos Oscar E. Aguilera F. oaguiler@uchile.cl
2
Noche Primera
Empuja el corazón,
quiébralo, ciégalo,
hasta que nazca en él
el poderoso vacío
de lo que nunca podrás nombrar.
Sé, al menos,
su inminencia
y quebrantado hueso
de su proximidad.
Que se haga noche. (Piedra,
nocturna piedra sola.)
Alza entonces la súplica:
que la palabra sea sólo verdad


BIOLYno, BIELY
PETESBURGO
  Es un libro palimpsesto que hoy, habituados como estamos a la plaga de novelas planas que nos invade, puede incluso llegar a sorprender más de lo que pudo hacerlo cuando, con su acento vanguardista, apareció en 1906 en Rusia.
Lo dice  E Vila Matas, ( no importa donde )

Los la/( ) sos, confusiones con la calo/gafia fuente de inicià/ticos caminos, o só/n com/o la naturaleza interpretaciones erróneas, que lleva  a lugares desconocidos?
Huye ya de una vez.
Recuerda que tienes un PALIMPSESTO Lleno de locas bicis d' una tal LUN ( lunàtica ? )

JUAN
guia,en literatura,  ¿quie/n mejor ?  No fallas una ,hoy  compartimos RIDAO, esa si es la patria que quiero. Los vacios entre los muros de piedra seca  nadie los llena, sólo las piedras sólidas bien puestas  aguantas las que se ponen encima.

ya viene los reyes  con sus bicicletas para los niños buenos , se acaba la CABALGATA  ( que val cada un en el que val  ,que val cada cosa ? )
Els noms de persona  que menciono podrien ser  de nens, per ells, una bici  la bici  com aquesta no tindria  preu i seria   màgica.  Així ho espero.
Ella, sense cap mena de dubte per a molts , és la reina de la CAB/VALCADA avui, la més esperada, la més...



falta un   i  s' acaba 

JOAN
Vocero, representant de la gent d' ordre. Dit  així,  de quin ordre ?  Com si tothom l' entengués de la mateixa manera.  L' entrevisten a a continuació de Marina, i la paraula clau, que es clava no és altra que CIVISME. Un altre, ell,  del sistema, fent campanya ja  El seu civisme i ordre rima amb llautó
i amb maulador



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada