dimarts, 10 de novembre del 2015

JISARTBIKES
He parlat amb  J d' ISARTBIKES  i em donen  permís  per utilitzar aquí el material




Em deixen fer fotos  de tu i   dins del seu establiment.
Ets la millor als meus ulls  I malgrat no tenir tants accessoris , brilles tant com puguin fer-ho les altres.
O és el que em diu J que ajuda a valorar-te més  ? 





Et té en consideració. Et valora malgrat la teva antigor.  És plenament possibilista: si s' alguna cosa  se t' espatlla, et repararà, ha dit molt clar. Així de simple. No et veu retirada ni  pensa que hagis de sortir de la circulació per vella . Creu amb tu i  la teva capacitat. T' ha trobat prou bé, com un metge que revisa amb cura el seu pacient. Li  has donat poca feina i jo me n' alegro  Sembla tenir un bon ull  tècnic.
Donant consells és bo. M' ha recomanat que no et tensi la cadena  en determinats canvis de marxa. Estima la seva feina , es nota, perquè s' enrotlla bé a poc que li diguis.  Els comentaris de neòfit tenen amable ressò . J Ens convida a continuar aprenent amb ell i a participar en sortides,  a fer kilòmetres- no fan més de 40, perfecte !-   i amb  intenció plenament  didàctica.   Ens ho pensarem seriosament. El consell sobre com actuar en les pujades ha de requerir a més de  control de l' esforç , habilitats tècniques que encara no les tenim prou ben entrenades ...
Sortim contens. Ens quedem satisfets amb el tracte

Tant  que veient com estàs  i la marxa que hi poses en cercar el pa a CAN ROSELL -  vas  com una d' aquelles XICS  de revista  de moda - ens passegem pel poble com renovats  i a continuació et porto d' excursió animadament fins GELIDA tot i el cansament de la caminata a peu des de Castellví  al matí.


Desitgem tota la sort del món  a aquests ISART  vinguts de PIERA en la seva nova ubicació. Els considerem ja molt a prop nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada