dissabte, 17 d’octubre del 2015

PLA DE L' ESTANY

Atrapat,  com la mateixa comarca, entre  unes de molt poderoses i antigues, com un lladre que ha robat.  manllevant d' unes i altres, s' ha fet presonera  del seu propi mirall. 
Trencar miralls deien  que s' ha de fer veus importants. Les imatges són això, trossets. Caldria  esmicolar moltes de les que ens fabriquen,. No obstant juntar   peces,només  un intent, permet  planar sobre idees que poguessin unificar, pensar sobre tal  dispersió. Una d' aquestes idees me l' imagino,  a manca de millor expresssió,  com diàleg    amb la modernitat. 
Les imatges  d' una ruta com la d' avui. permetrien  un abardatge amb aquesta idea.
¿Serà possible  que  tinguin alguna cosa en comú  un    bar  de FLAÇÀ ,un altre de CAMALLERA,  el  BAR LLUÍS I  la mateixa CAMALLERA, GAUSES, CERVIÀ, EL TERRI , CAN CARBÓ,    EL LLAC, DON POLLO ,LA FABRICA DE XOCOLATA,  PORQUERES,  PONT MAJOR  i com fita finaL GIRONA ?     En el context de comiat  del territori  gironí ,  com  síntesi  d' un viatge  que mai acaba   i  en el transcurs d' una setmana on hem rebut substancial informació per pensar   ( Al Concrés  Facultat de lletres, i a  PORTBOU  ) no deixa de ser un efecte desitjat per pair tanta cosa.  
Dialeg amb la modernitat... només amb la MODERNITAT ?
Només a base de mirar pedres, aigua,  color...  és a dir diàleg ruta amb  les companyes  de viatge,  LITERATURA, HISTORIA, ART,  economia   i els productes que mengem.  Passtissos, bocates de truita ,tallats ? També. I els bars?  lguns són  els millors punt d' informació total quan no hi ha oficines institucionals, i quan  n' hi ha , també 
Vegem/ veamos/ look:
Abans dues paraules
ESTANY O LLAC  ?
ROBAR O MANLLEVAR ?  ( bé,  ARRABASSAR també és legítima,  els decrets  no acostumen a tenir miraments  amb els límits , això sí,  les oficines d' informació turística  se'ls creuen  )
Les quatre paraules les dono totes per bones i legítimament aplicades. ( M' agrada la paraula ESTANYAR, sense voler  em surt al pas ,vull aplicar  l' accepció d' omplir. Pretenc això: estanyar de paraules el que ha estat una  bona experiència
Atenció. Comença la ruta 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada