diumenge, 18 d’octubre del 2015

CAN CARBÓ
 Fleca, pastisseria , bomboneria des de  1901

A banda de servir com cal el que penso que puc portar per compartir amb la família , la senyora que em despatxa, té tot el saber  fer ancestral   i  serveix un ingredient essencial : la conversa:
Plourà avui  ? Està fent un dia pachim pacham ...
No ho sé, mentre em deixi arribar a Girona 
 A vegades LA BANYETA, ... aquí fa bo i quan arriba allà patapam, pluja
Què diu !
Si, si  això passa  sovint  Vostè és  no és de  Girona  ?
Quan arriba a l' estret que fa així i així ( fa referència al lloc on hi ha una mena de pas se suposa entre les comarques 



És aquesta ?  I és aquest lloc ?
Sigui com sigui i on sigui ,  no ha fet efecte avui.
He pogut arribar a Girona sense una gota de pluja
Aquesta està a sobre de PALOL DE REVARDIT?  el nom del restaurant fa referència al   fenomen / dita sobre el temps en una contrada específica ,  anunciat per la senyor de la pastisseria ? Cal aclarir.ho.
La física moderna no pot ser origen de tanta coincidència. O serà que vaig aprenent malgrat no escolto no se'm queden les coses de manera conscient.
El FLÂNER , què fa sinó circular sense antenes posades deixant que les coses, facin 
Els fenòmens els creem nosaltres , modifiquem a allò que veiem , o només entenem el que volem ? 

Ah ! i la TORTADA BANYOLINA  ha arribat sencera després de tot un llarg viatge a la motxilla  en bici i en  trens. Fantàstic pastís, Com el feu ? otem l' ametllat
Per rebrot de coincidènci es, els mapes de la comarca indiquen uns camins  nomennats SOLDATS DE SALAMINA , la literatura ha trepitjat el territori.  Cal investigar més i  tal vegada llegir al CERCAS . Un dels camins està a PALOL.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada