dijous, 30 d’octubre del 2014

SOLIUS
paisatge natural
paisatge tocat
paisatge matern
IMMACULAT
Paisatge corromput, ALTERAT, i passsatge per la geografia de la CORRUPCIÓ política actual
Paisatge protegit per llei,
Paisatge ,rerritori de lliuta , d' interesos entre faccions  depredadores i ecologistes
Paisatge de la gent com jo o tu
un  paisate  com TERRITORI que ens MARCA
La informació,com sempre exhaustiva  de LA VANGUARDIA, permet treure els noms dels protagonistes, la trama, les relacions entre uns i altres i d' aquests amb el territori  DE, en aquest cas,LA VALL DE SOLIUS (SANTA CRISTINA D' ARO )  paratge de la COSTA per que es veu  una joia molt cobejat i objecte  d' interessos.
La informació del diari tota una pàgina va encapçal d' un còmic molt expressiu, amb intenció didàctica ?  i molt entenedor ja que permet entendre el què   com i qui en relació  al tema  SOLIUS.
 En el drama de TERRA BAIXA , apareixen els elements, personatge per interpretar l' ús i abús del territori. El seu crit "HE MORT AL LLOP"  en versió drama territorial , paisatgistic, qui el prouniciaria avui ? i quin seria el llop ?


La ruta per la costa, a peu o en  bici és impossible deslliurar-la de la reflexió sobre el territori  com a camp de reflexió permanent. El llibre obert del paisatge en les seves múltiples i variades manifestacions sempre ofereix múltiples i variades lectures

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada