dimecres, 22 d’octubre del 2014

LA PASSIÓ SEGONS OLESA
LA PUDA, LA FLORA ,  THE FISHING ROAD

En el principi, el KAO S. i altres. A un pas de la població i davant  de LA FLORA . El camí de la PUDA  es pot dir que realment  comença aquí, per la pudor. 
Continua... el camí fins la PUDA, cap altre, no és possible

i està marcat amb la fletja groga que indica camí de SANT JAUME
Has de passat...


Els cotxes acostumen en aquest tram a conduir amb passió , però tenen  com passió 
El paisatge queda dividit per un pont de  de l' EDAT DEL CIMENT, eL BALNEARI, l' entorn queda absolutament malmès. Avui dia segurament el passatge seria  per un túnel i  l' indret hagués conservat la força que ara li han fet perdre  



Pont, de l' edat del ferro, 





unia a la seva manera  banda i banda del riu podies venir d'Esparreguera   per cami bastant vora riu , en un tram, ara no pots, ni per sota.
 Les habitacions , del balneari, si un dia el restauren,, tindran tant romanticament aprop la C-55
   
--------------------------------------------------
LA FLORA i PESCA 
M'en vaig dels ponts de LA PUDA que  m' uneixen amb intensos, no revellats, records del passat  i intento seguir un possible itinerari    VORA RIU, fins a LA FLORA d' OLESA. El riu està magnífic, les arbredes exhuberants, l' herba selvàtica. res a envejar al germà TER, Imagino un  camí  com  el de  MANLLEU ,TORELLÒ SANT QUIRZE. No existeix.   Impossible  seguir cap per passar del congost del Llobregat a la plana d' OLESA !! No queda cap més alternativa que la carretera a peu o amb bici. (o  muntanya amunt per SANT SALVADOR DE LES ESPASSES, ben visible  des d' aquí )
S' entén que hi hagi intenció de fer camí entre el PONT DEL DIABLE I LA PUDA : Vegeu entra d' ahir
Quan  s' arriba  a les primeres fàbriques, un camí tempta la bici. ës aquest amb aquest lletrero:
Els arbres conviden a un VORA RIUque se m' ha negat fins aquí
Efectivament. Entrem en un tram molt bonic. 
No comprenc fins més tard el  significat del seguici de forats que com aquest deixen entreveure el riu com per una finestra natural,  cadascú amb un pal com el que aguanta la bici amb la seva numeració. Clar és zona de CONCURS DE PESCA. ! Si ha camps de golf, aquí  són de pesca.  Som en una zona urbanitzada, arreclada perquè pescadors de concurs, puguin guanyar peces del riu SENSE MATAR-LOS, com hem vist a l' entrada,   La tasca humanitària fa  tirar el producte riu avall , segurament inclou la cura de les ferides bucals. Segurament no són aptes pel consum. De petit, fa  més de50 anys, vaig menjar carpa del LLOBREGAT, que gosaria avui cuinar  alguna cosa ? Per més depuradores que mantenen l' aigues aparentment més netes.
El tram és bonic però, 
S' acaba, no prenc nota de la numeració, però té un límit, acabat el qual s' acabA EL BONIC CAMÍ VORA RIU.
Intento seguir per arribar a LA FLORA 
Impossible. Pas barrat 

LA FLORA, impossible d' arribar , és a tocar, al fons el CAMPANAR d' ESPARREGUERA. Els edificis  són blocs de LA FLORA.S' accentua el sentit de gueto del lloc, no? Els fruit del lladoner (QUICABAS al meu poble )  no em punxen , tampoc en prenc, massa trama urbana, el KAO aquí mateix UF !
He de refer el camí 
Teulada

esbarzers 
és un cami de passió, , són esbarsers  invasors de corriols que ningú trepitja
fruits






pas per túnet de canya
aventura 
sensació d' estar en el CLOS , l' hort més quasi unic gran D' OLESA per aquesta banda de riu , PROTEGIT, pels pagesos  fent difícil l' accés, no crec que estuguin d' acord que per aquí passi el cami VORA RIU  entre OLESA I LA PUDA. A més inevitablement ha d' acabar  a LA FLORA,  i acabar al pont d' ESPARREGUERA i allà, què ?   
Les senyals  de GR i CAMI DE SANT JAUME indicades sobre el pont, molt bon pas 
sota el  mateix per la banda d' ESPARREGUERA, marge dret del riu, el que promet SER un cami VORA RIU  fins a l' infinit , és de curta  però intensa volada,  és un FISHING ROAD com el de l' altra banda abans de LAFLORA  Malgrat tot no deixa de tenir racons idil·lics  i altres on la merda és molt present, al davant, PASSIÓ  del somni industrial trencat D' OLESACaldrà molta inversió per facilitar el promès camí  fins LA PUTA, FINS LA PUDA
bbtenta






Un riu de xocolate ? SEMPRE un riu de somni, EL LLOBREGAT ES FA ESTIMAR




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada