dilluns, 15 de setembre del 2014






Les vistes sobre el golf de Roses, els Pirineus, amb el Canigó al fons, el massís del Cap de Creus i tot el Rosselló i la Camarga, són úniques.
És el que diu  la informació   Jo no arribo tan lluny... però ara que ho diuen...bé "El Pirineu al fons" es fa més visible amb neu, Crec que amb la CAMARGA exagera aquest informador. Com per fiar-se d' intenné.
Ah !És EL CASTELL DE SAVARDERA, lloc  que va romandre 45 anys  esperant la meva  i ara nostra pujada quaranta cinc anys des de que el president de la UEC, Dr. FERNANDEZ, ens recrinimés que havent estat a SANT PEREDE RODES, no haguíssim  pujat 100 metres, deia ell, per contemplar , no sé quin adjectiu deia ells però a mi em va quedar  alguna cosa més que meravellós , va nomenar les dues planes que podíem haver vist. Això m' intriga . LA PLANA ROSELLONESA , crec que l' he de atalaiar encara. Esperaré  un dia de rigurosa tramuntana, si puc. En aquell temps érem excursionistes afamats de conèixer  més les runes de Sant Pere. Crec que ignoravem baitíficament les del castell. El Dr. no va poder venir a fer de guia aquell dia  tal com estava previs. Ens va ironitzar sobre la visita a Port lligat  per veure Els Bigotis. Tampoc no els vam veure , ni ho preteniem, conscientment, no
Aquest hivern passat  al gener, pels voltants de Reis vam fer estada   a CADAQUÉS: Rigorosa la tramuntana al Cap de CREUS, ens va deixar veure  EL CANIGÓ. El veiem dinant a través de la finestra a la taula estan del restaurant. Ens el vam menjar, devorar,  sencer. La llum del gener  és l' únic ingredient  que s' hi posa.


La PLANA ROSELLONESA, per un altra atalaia o dia,.Insisteixo. Les envistes  de La CAMARGA crec que ni molt tocat de la TRAMUNTANA. Però  en un país amb aquesta llum tot és possible .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada