dilluns, 7 de març del 2016

PATIMENT

i INHUMANITAT

presents avui  a la premsa del dia  com  ahir en els programes TV d' ahir. EL PERIÓDICO  porta a primera plana aquesta imatge  avui dilluns dia 7.
Caldria afegir als continguts TV d' ahir  un  programa de  la nacional catalana, que tocava el tema de l' ESCLAVATGE   per part dels  grans "prohoms" catalans que van fer grans fortunes  amapilant sense miraments patiment i inhumanitat oriígen   origens de nissagues i humanes riqueses, alguns tenen monuments o carrers, i palaus segurament modernistes, així bvan nomenar un negrer  nomenat ANTONIO LÓPEZ, amb plaça  a BARCELONA. La propera protesta perquè  tal "honor" sigui eliminat   tractaré d' assitir. Memòria de la inhumanitat.
Per desgràcia  aquests dies EUROPA no brilla per la seva humanitat  amb qui està més necessitat  fugint de les guerres i amb qui més està patint , sense oblidar els  propis europeus
La història, , la industrialització, especialment  no ha tractat amb massa consideració humana  a les dones. La mitad de la humanitat, a l' altra mitad tampoc, tot a punt, demà és el dia.
Negres nubarrots, sí però també    esclat d' esperançadora   primavera
Coneixes  la FÁBRICA  per on passa l'oreneta ?  Allà al fons , al costat del riu, on van treballar els teus






i fins aquells que en l'estretor de les fàbriques 
tenen la sort de veure una mica de cel 


 saben la notícia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada