dimecres, 9 de març del 2016


CALENTARIO "BERNER"   grupo empresarial (? )  en el bar más bar de la esquina más esquina  delante de la parada del bu,s delante de lo que fue  cuartel
La página serà tot el  march ?  Allà hi serà
Crida l' atenció el nom,  què representa ?  Quan cerco informació  les  kookies fan presència d' immediat .
Si en prenen nota, Srs KOOKIES   apunteu aquest dos noms  perquè  l' empresa completi una bona imatge  poética entre la imatge  de la noia del mes i els lapsus generats:
religosa
concuso
Per tal que no hi hagi dubtes del context  copio tot el text que facilita   la Cámara de Comercio Alemana para España, la tal  Berner es su socio/a

El grupo empresarial Berner logra marca histórica en ventas

12.04.12 Noticias de nuestros socios 2012 
El grupo empresarial Berner ha logrado la marca histórica de 1.000 millones de euros en ventas netas dentro de un año fiscal por primera vez en su historia. Los gerentes, empleados y la familia Berner celebraron este éxito en compañía de representantes del mundo de la política y de los negocios. El grupo de Berner entregó al mismo tiempo un donativo por un importe de 50.000 euros a la fundación religosa Armut de la asociación regional de caridad Diakonie de Hohenlohe en Alemania. El objetivo de esta fundación es fortalecer los derechos de las personas pobres y socialmente desfavorecidas.

La empresa alemana celebra este año su 15 º aniversario de Berner España. Ante este fondo la empresa alemana quiere agradecer a sus clientes llevando a cabo varias acciones, como ofertas especiales y el lanzamiento de un concuso.

El grupo Berner dispone de 9.000 empleados y está presente en 25 países. La empresa familiar que tiene su sede principal en Künzelsau en Alemania distribuye consumibles y herramientas para los sectores de la construcción y la automoción, así como para la industria.


......................
 
Hoy el dia después  del 8,  hi ha un PLE  al Parlament , veig algunes cadires buides ,  a qui pertanyen ?
escolto que volen un estat , el seu , per tal que els catalans , només ells ?  puguin viure  sense pobresa.
Quan la dreta  (  i en LLLL i altres fent suport )   es coloreja   independentista  em pugen els colors  de l'escepticisme  sobre un futur més just, equitatiu, i solidari.  Allà ells i el seu estat, no és ni serà el meu.  Els  independentistes pobres em fan una mica de pena.
Sort de l' empresa alemana nomenada que els farà generoses donacions, no ? 
fantástic i just món
Qui és la noia  ? Una treballadora   sense cap mena de dubtes  
........................
 El plat  de la foto ha quedat buit, bé  queden  les famosas MIGAJAS,  hi havia  pastís cassolà , la noia que serveix al bar, ens ha  invitat  de manera gratuita, per acompanyar els cafés servits.
Li agraeixo molt, el fet  i  deixo bona  propina.
Segurament tornaré. El cafè estava bo 
 
 

1 comentari:

  1. El discurs de GABRIELA SERRA és modèlic , tots els ingredients necessaris per ser increïble en un Parlament amb majoria de dretes Algú ja ha dit que ER només té d' ESQUERRA el nom. A la meteixa persona li sento dir que el President no es posa vermell quan diu que per tenir un "estat de benestar" només li cal un ESTAT. Només Sr president? Com de simple i periodístic sona el vostre discurs Cada dia menys crïble, i més RELIGOSO.

    ResponElimina