dimecres, 25 de maig del 2016

LAVADERO  BIKE
 Mital per on la trobo avui.
La professora informa que no és  dels que més li agraden. Jo manifesto el sentiment contrari precisament per incloure-la  i  parlo explícitament del plaer de pedalar en ella  i en qualsevol quan apareixen
HISTÒRIA D' UN ALTRE MÓN 
Aqueste és el títol del microrelat de JAUME CABRÉ ,. comença així:
Un nen es la cosa  més torbadora del món:  accepta itineraris dels cavalets, la gasiva  circumferència de l' embalum de la fira , pero quan hi és , condueix el cotxe, la bicicleta  o l' elefant  que puja yi baixa amb una tensió  que l' aparta  del món, ... 
Condueixo fins aquí . Crec suficient . Per fi he trobat un lloc per la foto de la bicicleta  de nen abandonada  en EL LAVARERO del poble.
NOTA; No crec que la trobi abans de les nou , però. Publico, la data serà del amb data  del 25, dia de la troballa  quan l' escrit el faig el 26, coses del núvol.
No sé a qui  pot interessar una bici perduda ... però quan la localitzi hi torno
No deixo passar que el relat es un exemple molt estudiat de funcionament de la psicologia infantil,
mons alienats, o de no   d' alineació  ?
,,,
afegit el 30 de maig , Sts Ferran Estel.la i Gabí
no la trobo la del LAVADERO pèro aquesta es maca

cercant  en APEL.LES MESTRES , un senyor que cul tiva vba hortensias al terrat de casa seva al passatge  Permanyer em surt , no sé de qui és,
el que és segur de Apel.les Mestre es aquest relat



Era un pobre boscater que cada capvespre   quan  se’ n tornava a casa seva baixant del bosc,  en arribar a un cert revol  li sortia la Por.

I heus aquí que la Por li sortia  en la forma  d’ un mort que se li carregava a l’ esquena , se li arrapava al coll, i per molt que ell forcegés i s´esdernegués, no se`l podía treure  de damunt; fins  que , en arribant a un cert indret, el mort  li saltava de l’ esquena  i desapareixia, sense que mai pogués arribar  a veure  què  es feia.

I cada vespre, mentre va fer aquell  camí,  va passar-li la mateixa  tragèria. I mai no va saber  qui  era  aquell mort ni que volia.
APEL·LES  MESTRES

LLEGENDES DEL MONTSENY
PUBLICACIONS DE L’ ABADIA DE MONTSERRAT
2004
Sense títol  específic  el troves a l’ apartat EL BOSCATER


Bonic microrelat també , no ?
També es com una hisròria d' un altre món
,,,,,,,,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada