dimarts, 9 de juny del 2015

LA PLANA DE VIC  ESTABLE de CATALUNYA
Cinquè treball per l' HERCULES de   DÜRRENMATT
En el seu moment em va impactar la lectura de l' ESTABLE d' AUGIAS de F. DÜRRENMATT. En  la visita a SUISSA de fa vint anysuna de les coses que també impactava era la pulcritutd,   la ocultació de... era evident, la postal d' un  país tant net i vert  encara perdura.
Bé LA PLANA DE VIC  verda, amb la neu de fons,   el Ter , els boscos, és una joia per la vista, ah i les roselles, en fi tot tot i tot.
I la merda  ?
El ESCARABAJO VERDE d' avui cn ha consistit en un passeig de la mà del SITJAR i d' uns DEFENSORS DEL RIU TER per diferents llocs LA PLANA, amb entrevistes, aturada en una font,  en una planta de d' energia ele`ctrica (?)   a partir dels purins ara aturada, etc
Queda clar que sota el mantell vert - el report sembla fet de primavera exhuberant,- les lantes no poden absorbir més nitrógen dels nomenats purins que així nomenen a la barreja de merda sòlida i líquida dels milions de porc que crien
Estic segur que algú ja s' ha avançat en fer les correspondències i metàfores per aquest motiu ho deixo córrer per avui
Només recordar  la foto dels rucs de LA RIFA /TIFA  de GURB DE LA PLANA. Divideixen en quadrícula una pista de bàsquet al poliesportiu i deixen anar la rucada, allà on l' animal deixa anar el seu producte interior, toca la rifa , si has comprat el número del cuadret. Crec recordar que eren 500 euros.
Va impactar
No ens va tocar, però l' impacte crec que ens durarà sempre i cada vegada que passem per GURB a més del llibre d' E. MENDOZA, recordem l' exotòca i rural rifa.
Quanta, quanta merda !
Tot per acabar dient abans  d' anar a dormir   que Miquel LLOR podria intitular avui la seva coneguda  novel.la com LAURA A LA CIUTAT DELS SANTS PURINS i   si és massa escàndol, la segona que va escriure per suavitzar aquella primera EL SOMRIURE DELS SANT PURINS.
Merda a  l' alçada d' un campanar
Quanta quanta merda
Massa porc per tan poca terra
La merda ressona
rima fàcil i real.
una bassa 
és OSONA
Quan teníem un de sol deia YEMO
y porcatera
aquí  el producte de tota la cort 
acumulat deien bassa
al  contingut y al dipòsit continent
Pura i neta l' aigua voldríem
impossible amb tant de ruixim
de caques i de pipis




1 comentari:

  1. En el seu moment em va impactar la lectura de l' ESTABLE d' AUGIAS de F. DÜRRENMATT

    ResponElimina