diumenge, 10 d’agost del 2014

CHOMSKY, Gaza, Sudàfrica, etc. ...
Les seves paraules clarificadores, pausades, prou definitives   no poden faltar.
Apunto informacions per connectar quan vulgui
Aquesta és una foto de l’ ordinador  en un instant dels 58 minuts que dura l’ entrevista. Està transcrita a la mateixa pàgina on està el vídeo:

“Espeluznante”  la informació en la línia groga de la transcripció . És possible que s' hagi fet metòdicament el que diu ?  parla de calories "PERO PARA NO CRECER BIEN" podeu llegir ... uf!

Amy Goodman y Juan González entrevistan a Noam Chomsky sobre el ataque israelí contra Gaza y el apoyo estadounidense a la ocupación
Horrible. Sádico. Cruel. Asesino. Así es como Noam Chomsky describe los 29 días de ofensiva israelí sobre Gaza, que mató a casi 1.900 personas y dejó a casi 10.000 personas heridas.

<iframe width="400" height="225" src="http://www.democracynow.org/es/embed/story/2014/8/7/a_hideous_atrocity_noam_chomsky_on" frameborder="0" allowfullscreen="true"></iframe>

Aquest és la infomació per escoltar  la primera part Porta data d' ahir però segurament l' original es d' abans d' ahir.

Hi ha una segona  part de l' entrevista de 44 minuts que es connecta també molt fàcilment, no la  veig amb traducció subtitulada encara.
La pàgina de Noam Chomsky és molt fàcil
chomsky.info: The Noam Chomsky Website

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada