dijous, 30 d’agost del 2018


MICHELINA

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

SHAME VUELVE


EMPAR
un mal pas endavant


no pot ser que hagi dit això

si el MAL S' ESCAMPA

es una sort no ser d' aquí


OLLEÉ
Mucho me temo que aún existen poderosísimas familias barcelonesas que se reconocen en él, defienden sus méritos y... la estatua no cae. ( se refiere a ANTONIO LÓPEZ 

Arrimadas es la protagonista de sus propias palabras y Albà es un cerebro en alquiler que precisa de alguien que le escriba. Total: que, puestos a escoger, me quedo con ella.
No, definitivamente no quiero ser súbdito -no ciudadano- de esta Catalunya que contraprograma a Felipe V como alternativa al barcelonés Javier Pérez Andújar -¡traductor de Asterix al castellano!- como pregonero de las fiestas de la Mercè

LA SAGRADA FAMILIA NO PAGA LLECÈNCIA
a sobre de la fotografía del  nou desastre d' HAITÍ

Luego salgo de la tienda u M me atosiga con que somos mejosres
y hacemos las cosas mejor en todo y  nombra la medicina
 despreciabl esencia  nacionalista

limpia
cariño


que hace QUIM en la vanguardia?



ressona la ignominiosa màxima de l'actor i icona sobiranista Joel Joan: «Quan giri la truita, qui no sigui independentista serà un traïdor» (2010). O la crida del còmic cortesà Toni Albà –'alma mater' de l'oprobi a Pérez Andújar– a boicotejar una obra de l'actriu Carmen Machi per haver-se declarat federalista (2012). O les esbroncades a l'escriptora gaditana, madrilenya i novaiorquesa Elvira Lindo per pregonar en castellà la Mercè el 2006. Ningú va convocar boicots, afortunadament, quan el mateix alcalde, Jordi Hereu, va encarregar els pregons de la festa major de la ciutat a l'actriu Montserrat Carulla (2009) i el poeta Joan Margarit (2010), tots dos sobiranistes declarats.
No hi ha dubte que són molts els independentistes que no volen una Catalunya on la discrepància sigui sinònim de traïció i causa de linxament. Però això no hauria d'entelar la seriosa amenaça que el fonamentalisme rampant projecta sobre tot el país.
AQUI DICE BICICLETA
TRADUCTOR
自行车










 vuelve !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada