dijous, 16 d’agost del 2018


GUSTO DA REMOVER INICIOS 
( AUNQUE SEA SUBIDO A LOS   ULURUS  )
APRENDER PALABRAS  DADAS CON SENTIDOS DIVERSOS  
EL CONTRASTE ENRIQUECE  
PUES CLARO QUE SI
YA NO es SECRETO
Y ENTRAÑAS 
 se eligen  en la carta
CUANDO OTROS NUNCA lo haríamos POR   ESE MISMO NOMBRE
IGNORANCIA 
COMO TACO 
ENTRAÑAS !!
DESPOJOS  MENUDILLOS INTERIORES CÁRNICAS
CON MENÚ DE CARNE ARGENTINA LA NUBE LO BAJA FÁCIL

...
MANTENIMIENTO DEL ACUEDUCTO DE SEGOVIA
FLOJO RIGOR DE LA INFORMACIÓN  SEGUNDA VEZ DEFRAUDAN 
mal de informmativos 
MAL DE TELE 

PESTE VIENE 
PESTE VA

CONTENIDO CONTINENTE
IMPORTA LO DE FUERA  LA CAJA 

PUENTES 
DESPILFARRO NACIONAL

la literatura rima con locura  
y lo ques sea con cura

CURA ?
CURA


UNA VEZ MÁS 
SÍ SEÑOR
BVICI ABIERTO DE PAR EN PAR  
ESTA VEZ SU EMIGRANTE SE LA VENDE
VEAMOS LA PIEZA ( DOS JORNADAS DEL DIARIO):

Vinieron dos a ver la burra, que la había anunciado en la prensa,pero la gente de esta tierra quiere momios, como yo digo. Una bici  que está nueva, las ruedas con el dibujo, su timbre y su dinamo, bueno, pues uno pide seiscientas y ellos que la mitad. ¡Vaya usted a paseo! El otro me vino con que era un pobre. Ya le dije  que si por casualidad tenía yo cara de ir a veranear a la Costa Azul. ¡No te amuela ! Ya le he dicho a la chavala  que si no lo pagan como se debe, antes la regalo; todo menos hacer el primo. Don Basilio me ofreció un trastero  del Centro para los muebles. La chavala quería fundirles sin más. Yo le dije que calma. estas cosas nunca se sabe lo que puede pasar.

4  marzo, jueves
Uno de Villaherrero  se quedó con la burra en cuatro billetes. Anduvimos  tres horas porfiando, que si subo, que si bajo, y ya me dio lacha y se la di en dos reales para que callase la boca. Cuando la sacaba tuve que mirar para la pared . Uno termina  cobrándole ley a las cosas, cuando más a este trasto. ¡Anda  y que  que tampoco  le habré dado yo vueltas a esos pedales, ni nada !

UNAS MUY BELLAS PÁGINAS  PARA UNA COSA  QUE PARECE ALGO MÁS QUE UN  TRASTO / BURRA / BICI 

CADA UNO PEDALEA CON LAS PALARAS  QUE TIENE

por SAN ROQUE queda
señalas por el SANTO  están
un año menos ?
un año más
de TODA ESA  PESTE
esTE buen SANTO 
nos librará 







:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ULURUS
 els australians poden satisfer els anhels d' elevació espiritual en la vermella roca al mig de la immensitat de la infinita  plana,   la  única atalaia de què disposen, sosaltres, sabem la sort què tenirm no només per tenir-la tan propera i a més a més tantes
  
També ho són EL MONTCAU i el TAGAMANENT, el Tibidabo i Montjuïc, el PUIG MADRONA, fins i tot als POTAROJA la tribu deterresmés semblants de color a les d' AUSTRALIA, tenen el seu ULURU  particular, i ben visible , li diuen  L' ERMITA,   sembl que abans de l seu esmicolament progressiu, tenia castell per dir els mes proper a la meva vista i desig  etc, etc, i no oblido EL COSTABONA i ELS TORRENEULES i sobre tot sobre tot EL PEDRA, Sempre tan plens  de personal ansiós per assolir cotes de misticisme cada vegada més elevades. Sort de tenir tants de tota mida i arreu. Tothom en pot accedir a la seva ració
Als EEUU, posem per exemple de gran imperi , no són massa afortunats  Pais  més aviat de planues , han d' inventar  gratacels, i els viatges a la lluna.. Passa als paisos de constitució més aviat plana , Les catedrals i la gran TOUR EIFFEL què són sino  maneres de satisfer el mateix instint  per uns medis, medis no naturals ? ?? I a MENORCA els TALAIOTS, no oblidem que la cosa vé de lluny
La fortuna ens ha vingut  de cara per la   nostres accidentada  geografia
RIDLEY SCOTT si hagués volgut una THELMA & LOUISE amb espectacular persecució precipicitada, a Catalunya ho hagués tingut  complicat. Pot ser  ???no hi ha una plana tan adient per córrer davant la poli uns quants kilòmetres  que es necessiten per un escena de salt final tan espiritualment dramàtic.. avantatge dels USA No obstant RIDLEY ho hagués tingut molt difícil  entre nosaltres, cas de haver d' escollir  precipicis, ataliats o no,  per una peli protagonitzada per  dues ciclistes.
No sabria quin escollir  ni on,  Infinits... Gràcies forces de la terra, per rebregar-vos tan apasionadament en aquesta terra. Pràcticament heu creat  un circuit de CATALUNYA DES DE L'AIRE,  sense necessitat ni d' helicòpter ni d'  avioneta..
Els nostres ULURUS, ULLS  des d' on la terra surt i ens mira  i des d' on  generosament ELLA deixa que l' admirem són molts.
Reseseny només uns quants, pocs, en comparació, els que he pogut abastar  de moment
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada