dijous, 24 de juliol del 2014

NADIA GHULAM
Em quedo amb la imatge, és una imatge que capto de la informació de la tele avui ,   d' ella muntant en BICI, a cara descoberta pels carrers, segurament de KABUL.
Aquesta és la informació:
"Del 24 al 27 de julio desde el escenario del Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona Nadia Ghulam relatará en primera persona y "con imágenes reales" sus vivencias en Kabul y en Barcelona, en donde vive desde hace siete años, ha explicado Carles Fernández."

No em calen imatges  de  ROBERT CAPA  ( Ermö Friedmann ) per acompanyar amb paraules el que està passant a GAZA. No hi ha paraules.
Les de MARTIN BUBER ( Tu y yo ,   ¿ Qué es el hombre ? fundador en el seu temps  de IHUD ) algú les va escoltar ? I ara,   podran algun dia valer més que les armes per al govern d' Israel i per als seus proveïdors  ?
Solidaritat amb tots els que estan patint aquesta i totes les  MALEÏDES GUERRES.
La BICI, com una missatgera de pau,   corrent amunt i avall amb la normalitat que des del teatre ens ofereix NADIA per KABUL , o qualsevol indret d' Afganistan,  m' agradaria que un dia o altre pogués ser realitat , per qualsevol indret de GAZA, SIRIA,  i...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada